PCA Praha nám vede Robinhelp

14.03.2013 17:46

Tohle sice není dívno nic nového, ale chci se k tomu vyjádřit a ledacos vysvětlit. Začala bych poděkováním týmu, který se kdysi pokoušel založit první českou pobočku společnosti Allied Social Services, což se nezdařilo, nicméně společnost Interhelp Consulting problematický projekt koupilka a pod názvem PCA Praha převzala Robinhelp. Je nás na to víc a i Robinovi se nový web podařil. Je na https://pcapraha.webnode.cz.

 

Klacky pod nohy nám hází požadavek testující brannou zdatnost zájemkyň o práci ošetřovatelky pro PCA Praha. Pro nás je to samozřejmost a úro řadu žen z České republiky a zahraničí by po fyzické stránce zkoušení někoho nosit na zádech problém být nemusel, ale psychicky to u násd problém je. Robina sice občas nějaká na koně vzala. Sice hlavně na záda, ale pro ten branný rest to stačí. Řada z nás to i s Robinem umíme i na ramena i na suchu a nejen ve vodě. Bohužel je to potřeba a jak jsem říkala na stránce té společnosti na Facebooku, souhlasím s tím natočením videea s nějakou tou Robinovou kamarádkou. Přínosem to asi nebude, ale bude aspoň legrace. Když tady na to dělal Robin zkoušky, byly s tím potíže, které jsem tehdy řešila. Bylo by dobré s tím něco udělat, prortože nějaká síla bude potřeba i na sbírání Robinovy mamky ze země, pokud spadne z postele. Nerada bych rozebírala důvody, proč bych to třeba nemohla dělat já, nebo valná většina mých kamarádek, ale mohu ledacos poradit nějaké ženěš, která by se nám o Robina a jeho matku starala. Začnu tím, že si to nošení má ta ženská zkusit.

 

Všude na sbvětě to i takto funguje. Jezdíme na návštěvy k naším kolegům po celém světě, kteří mají za kamaráda někoho v Robinově situaci, kdy je vzhledem ke spoustě práce problém udělat si na savého kamaráda čas, takže je Robin ze svých kolegů na tom nejlépe, že se nás kolem něj hodně sešlo. Z tohoto důvodu nám dlouho nevycházelo pozvání do Jihoafrické republiky, kde zkoušeli takto někomu najít přítelkyni v Jihanesburgu, kam jsme se nedostali, protože tam měli nějaké organizační potíže. Už se to ale povedlo a v pátek odpoledne se letí do Kapského města.

 

Stále mám v projektu Robinhelp vedoucí postavení, takže o spoustě věcí rozhoduji.

 

M.S,