Křest nového CD Face of live

29.10.2012 17:34

Dne 26.10 oslavila nejlepší kamarádeka Marie Smaulové Marcela Lenorovýá 26. narozeniny. Součástí oslavy byla diskotéka jejíž sdoučístí byl křest nového alba s názvem Face of live. Marie Smaulová den předem album dokončila a vypáliloa a její fanoušci budou potěšeni další skvělou traneční deskou ve stylu Trance, Techno, nebo Disko.

 

Nahrávka je zajímavá tím, že na ní Robin Hronek spolupracoval po technické stránce, protože pomohl Marii Smaulové sehnat a nainstalovat nějaké VSTI PlugIny a zkoušel program Renoise 2.8. To se na nahrávce, kterou jsme na oslavě poslouchali projevilo tak, že některé písničky mají trochu jiný zvuk. Doufáme, že se nové CD bude dobře prodávcat, k čemuž asi Marii Smaulovou moc nepotěšíme, protože se to asi bude muset přetočit a přezpívat v nahrávacím studiu.

 

I domáucí verze vzbudila ovace, takže jsme si vedle různých jiných věcí mohli nové album poslechnout. Závěrem bychom Vás rádi upozornili že některé taneční remixy hudby Robina Hronka si i Vy můžete posdlechnout třeba na https://mixcloud.com/robinhronek.