Zahájení koncertní sdezóny v ropce 2021 v Jihlavě

23.01.2021 15:22

V sdouvislosti s obnovením provozu pomočky společenopsti PCA Praha v Jihlavwě, která se jmenuje PCA Jihlava, budeme oslavovat úsoěch v projektu Robinhelp dalším koncertem. Po koncerrtě skapiny Brain Crackers a dalšíoch kolegů, kteří se zabývají rockovou a metalovou hudbou bude opět dalěí koncert Marie Smauilové. Z důvodu pandemioe Coronaviru byl vynedchán loňský ročník světov=ého koncertního turné Robinhelptour 2020 a ročník 2019 se pro změnu nekonal z důvopdů práce na jiných věcech.

 

Začalo to komortně v sobotu 23.1.2021 v 17 hodin v podnikové restauraci jihlavské púobočky organizace BATRADIS, která se jmenuje U Náprstků, kde probíhala akce na výběr partnerky pro Pavla Náprstka bez výběrové aklce. Znamená to, že jsme zjistili, která z evidovaných žen se mu líbí nejvíéce a postarali jsme se o to, aby byla jeho družkou. Tak se mohl stát Pasvel náprstek řediotelem a ppobočka začala fungovat. 

 

Provedení bylo komorní také z důvodu zmíněné pandemioe a s tím spojená pravidla proti ščíření COVID-19, díky kterým i výše zmíněná akce probíhala poněkud omezeně. Úspěch byl i tak velký a těšíme se na dašlí koncert.