Těžkosti s Robinhelpem

08.02.2012 09:56

     V tomto článku bych chtěla pojednat o těžkostech s projektem Robinhelp, které nám děláte. Jediné co mohu pochválit je Robinova práce, jde mimo těchto nových stránek již bohužel web nemá., Je ale k dispoziuci  a přechod na nový formát skupiny Eobinhelp.cz na Favebooku. Takhle by to asi mělo vypadat.. Abych toto zjistila, zdržrela jsem se déle v práci, abych se podívala na Internet. V rámci úsporných opatření jsem zrušila pevnou linku, takže mi doma nefunguje Internet a notebooka do hospody s WiFinou, ale i tak nemám na Facebook čas a klid.

 

     O to více práce mám na tom projektu v našem intranetu, a to nejen doma, ale i na novém speciálním pracovišti. Mám tím pádem také hodně učení, protože se učím pracovat s počítačem v systému Linux. Ubuntu mám i doma a práce  s kancewlářskými věcmi je stejně jednoduchá jako ve Windows i pro mne, a to jsem  na počítače blbá podobně jako většina Vašich žen. Trochu horší je to na našem speciálním pracovišti, kde máme na to školení, kde se díky administraci vlastního projektového serveru učíme dělat něco v Linuxové příkazové konzoli, což mi hlava moc nebere.

 

     Málo kdo z nás má v bytě soukromí, protože nás kvůli úsporám bydlí více pohromadě. Myslím že kdybyste dělali o co Vás Robin požádá, moc byste nám pomohli. Zatím bude stačit, když bude na videu předvedeno, co se děje u pohovoru se ženou, která by mohla být Robinovou partnerkou a měla by se udělat nějaká ta soutěž.

 

Předem děkuji.

 

M.S,