Speciální koncert v Berlíně

31.07.2022 11:33

V sobotu 30.7-2022 byl mimořádný kkoncert už proto, žena místo jeho konání nebylo přivezeno celé pódium, které se obvykle smontuje a po koncertě roizmontuje, stejně jakonejeli daší hudebníci a technici, ale místo toho tam Jela Marie Smaulová sama jen s notebookem, mikrofonem, USB zvukovou kartou a USB MIDI kontrolérem. Vše ostatní zajistili naši berlínští kolegové, ktříé se doslechli o aktivitách naší hlavní pobořky v Praze.

 

Nejedná se však jen o přestavbu enerrgetického systému, ale i o jeden nápad Robina Hronka, který se týká pomoci jedné jeho kamarádce, která těžko zvládá současnou situaci, ale i před ní jí vystačil důchod s příspěvkem na bydlení pouize na zaplacení nájmu, elektřiny a plynu. Ono to s tou přestavbou energetického systému trochu souvisí, protopže ze svěwtů naší galaktické federace zde potřebujeme ubytgovat nějaké odborníky s tím, že Robinn rezervoval u nás jeden byt pro tu kamarádku. Platíme tak za nepoužívaný byt a ukončení platnosti protiepidemických opatření proti Covidu 19 umožňuje popkračovat v každoročním světovém turné RobinhelpTour 2022, které začalo koncertem v Berlíně.

 

Důvodem k tomu jet živě vystupovat v Berlíně samsa je zaneprázdněnost kolegů a kolůegyň jinými věcmi, což se netýkalo jen techniků, řidičů a spoluúčinkujících hudebníků, ale i lidí, starajících se o občersvení, prodej suvenýrů a pořadatelskými službami. Němci mají Marii Smaulovou ve velké oblibě a v Berlíně to ještě až do soboty nebylo a i když zajistili vše sami, mělo to úspěch.

 

Část takto vydělaných peněz půjde na úhradu nájmu za ten blokovaný byt.