Oslava narozenin bude i s bazénem

13.06.2017 14:35

Ve čtvrtek bude 15. června, což je velice slavný den. Bude tomu již 43 let, co se Marie Smaulová narodila. Stalo se zvykem slavigt její narozeniny o nejbližýším víkendu obvykle na zahradě u její tety, kde probíhá oslava s přáteli a rodinou formou zahradní párty s grilováním. Letos to bude jiné, protože si rodina její tety postavila na zahradě bazén. Na velké půlavání to nebude ale na osvěžení v horkém létě ano. Pokud bude horko, budou se moci všichni pozvaní přátelé na letošní oslavě dokonce i vykoupat.

 

Přímo ve čtvrtek bude domácí rodinná oslabva u rodičů s dortem a nějakými dárky. BBQ bude v páterk u Tose Atkinsonové na zahradě. Koneřně již třetím rokem ten plynový grill na propanovou láhev nezlobí a navíc bude ten bazén, takže to bude tradiční oslasva s rodinou a přáteli. 

 

V sobotu bude v restauraci provozované Julií Vozábovou podniková oslava nejen s přáteli, ale pokud možno se všemi pracovníky pražské pobočky organizace BATRADIS, pokud nebudfou mít nějaký svůj vlastní program na víkend.

 

Neděle bude odpočinková, protože je všeobecně počítáno se zvýšenou konzumací alkoholu a s následnou kocovinou, která by narušila produktivitu práce.