Novinka v prezenaci akcí v roce 2016

21.05.2016 14:10

Aby byl pořádek v aktivitách Marie Smaulové, alespoň v oblasti hudby, byl jsem po dlouhé době požádán o update jejího webu. Dohodli jsme se tak, že od nynějška budou mít větší akce samostatné blogy. Zvýší se tak návštěvnost webu.

 

Jako ředitelka projektu Robinhelp, souhlasila Marie Smaulová s tím, že v rámci mého koncertního turné se bude o něm všechno dávat na sociální sítě, aby se u českých žen získal o mne zájem. Minulý týden začalo její vlastní světové turné, takže jí a Romanu Laisonovou, což je zřejmě její vzdálená příbuzná, soudě dle podoby, nemáme v mém hudebním týmu. Moje koncerty jsou v pátek a její v sobotu. 

 

Task zvaná Robinhelptour 2016 začala 14.5:2016 v Salzburku v zasedací jale v areálu Hangár 7, kde bychom spíše měli hovořit o zasedací plošině, protože je tato zasedací místnost na jakési plošině pod střechou a vše je pod tím dole. Uvidíme, kestli tam budu taky hrát, docela by se to tam hodilo, i když o dost reálnější by byl na tomto místě koncert Jeanas Mivhela Jarreho. Každopádně toto hypermoderní místo je pro elektrofonickou hudbu velmi vhodné, obzvláště, jde-li o muzeum letectví, kosmonautiky a starých automobilů.

 

Toto a další turné zde nyní budete moci sledovat daleko přehledněji, než tomu bylo dosud.

 

 

R.H.