Letos vynechám koncerty v Německu stejně jako Robin

19.02.2021 17:52

Protože je v České republice značně rozšířená anglická mutace Coronaviru, týká se omezení pohybu Čechů po Německu i nás, přestože máme pokročilejší možnosti i v řešení současné situace. Podobný problém bude io s koncertním turné Robina Hronka, který má novou verzi webu o jeho hudbě, kde vychází i články op  tom, které věci skládá třebas s mojí pomocí, pokud tam má být zpívaná skladba, což platí i pro spoustu mých kamarádek, nebo tam jsou články o koncertech, na kterých se podílíme třeba jako spoluúčinkující. Důvodem k tomu je jeho zatraktivnění pro ženy ve prospěch projektu Robinhelp. Protože je Robin mimo nasší komunitu v muzice stále spíše amatérem, je v úvodu každého takového článku upozornění, že se jedná o ukázku toho, jak by to mělo v oblasti jeho hudby vypadat, čeho by rádf dosáhl, i když článek je napsán tak, že tomu již tak je, proptože to v takovéto podobě má pomoci řešit jehop osobní život.

 

Jak jeho turné, tak to moje, bude letos bez Německa, což se bude týkat nejenom koncertů těch z nás, kdo dělají elektrofobickou muziku, ale i našich kolegů a kamarádů, hrajících rock a heavy Metal. Největší problém je, že tak na ten Robinhelp nevyděláme dost peněz, jako kdybnychom v tom Německu hráli. Až bude v létě hporkop, tak asi zase turné ukončříme, protože v roušce se špatně zpívá. 

 

Naši kolegové v Německu o nic nepřijdou, protože alespoˇˇn u mne a Robina se bude u Robina vždy jeden koncert vysílat živěš v naší vnitropodnikové televizi BATRADIS TV a přes ionternet v naší korporační síti, což u mne bude z každéhop města. To ale ještě není dořešené. U Robina je už od té doby, co se jeho světové turné jmenuje Social Desert Live, jeden a tentýž repertoár. Rozdíél je jen v púozdravu daného města. Já tam mám více rozdílů obyčejně podle toho, co se v daném městě lidem ode mně nejvíce líbí, což se dá až na znělku koncertu nejdříve a púak se hraje to ostatní. Dodržuje se akorát trochu pořadí od nových věcí ke starým. CVhoreografioe světelných efektů k hudbě je u mne pro každopu písničku zvlášť,. takže to jde

 

Aby to fungovalo, musí se spousta věcí dořešit hlavně v oblasti dopravy, aby se v přčípadě průjezdu Něšmecka nikde nestavělop na jídlop, pití, tankování a záchod. TZím pádem to i u jiných hudebníéků od nás z Prahy a Čech vůbec nevyxpadá dobnře ohledně koncertů ve Francii, protože by se celkewm složitě to Německo objíždělo přes Rakousko a sever Itálie, což asi tak dopadne.

 

 

M.S.