Končíme v Kanadě?

11.08.2017 13:55

Pokud někdo z Vás v poslední době navštívil tento web tak, že zadal jeho adresu, mohl si všimnout na úvodní stránce něčehoneobvyklkého. Jde o důležitý dopis hlavně pro ženy, aby se nějaká z nich postarala o osobní a intimní život Robina Hronka po dobu úprav hlavní české pobočky Batradisu v Prtaze tak, aby ona a pár jejích kamarádek nemuselo chodit do práce a věnovat se Robinu Hronkovi v pžípadě, že projekt Robinhelp nevyjde. Bude tedy letošmí koncertní turné Marie Smaulové ukončeno?

 

Posledmí červencovou a první srpnovou sobotu začala i zde kanadská etapa světového turné. I Marie Smaulová má za sebou koncert v Edmontonu a Otavě, Nyní následuje Montreal. Pokud se díky své iniciativě rozhodne Marie Smaulová svoje turné ukončit, další sobotu by do Vancouveru nejela, což by platilo i o Calgery. I u Robina Hronka se Aistrálie odkládá až na drughou polovinu řijna a na začátek listopadu z důvodu mezinárodní konference organizace BATRADIS, konající se začátkem září v Krakově a obvyklé řijnové mezinárodní konference Allied Social WServices začátkem řijna ve Stockholmu.

 

Ukončení turné by postihlo i Robina Hronka, ale snad až koncem měsíce i přezto, že iniciativa Marie Smaulové se týká přímo jejích kolegyň, které každý pátek spolu s Robinem Hronkem hrají na jeho koncertech.

 

Dosavadní koncerty byly opět sdkvělé, tak uvidíme jak to dopadne.