Koncerty v Nevadě

28.06.2017 14:12

Vzhledem k vynechání jednoho víkendu v polovině června z dpůvodu oslav narozenin se i u Robinaq Jronka konaly koncerty v náhradních termínech. V americkém státě Nevada byl koncert Robina Hronka na základně, známé jako Area 51 přesunut z pátku na Sobotu 17.6.2017, díky čemuž byl koncert Marie Smaulové na tomto místě až v neděli 18.6. Pracovníci nebadské pobočky organizace BATRADIS v Prostoru 51 si udělali volné pondělí.

 

V neděli byl mimořádnýkloncert rOBINA hRONKA NA POBOČCE ORGANIZACE batradis V lAS vEGAS, KTERÝ BYL NÁSLEDOVÁN KONCERTEM mARIE sMAULOVÉ V TOMTO MĚSTĚ V PONDĚLÍ. lAS vEGASSKÁ POBOČKA SI UDĚLALA VOLNÉ ÚTERÝ.

 

koncverty byly jako vždy perfektní a nyní by už mělo být vše v obvyklých termínech. To znamená Robin Hronek v pátek a Marie Smaulová v sobotu. V USA je ještě na programu Boston, Chicago a Los Alamos. O pořádání koncertů jak Robina Hronka, tak Marie Smaulové na pobočce Batradisu ve městě Anchorage na Aliašce zatím nevíme,aprotože ještě nemají upravenou síť pro sdílení úřipojení k internetu, abychom v Praze měli internet zadarmo v rámci pracovní sítěš organizace BATRADIS.

 

I Vy si budete moci užívat intzernet zdarma, budete-li spolupracovat na příklad se společností PCA Praha včetněš projektu Robinhelp. Abychom docílili použitelné rychglosti nejen pro jedno zařízení, počkáme na propojení s Austrálií a Novým Zélandem, které organizace BATRADIS plánuje vybudovat běherm roku 2018..