Koncerty v Číně nebudou

20.04.2017 13:00

Pokud zde sledujete aktuální dění, velkou část aktivit zabírají velká koncertní turné, jakým bylo Robinheltour 2016, které bylo loni, tak letošní Robinhelptour 2017, které právě probíhá. V současné době prpobíhá souběžně s koncertním turném Robina Hronka, kde bude v pátek poslední koncert v Japonsku, který bude v Tokiu. Potom je v plánu Čína.

 

Protože je Marie Smaulová také ředitelkou projektu Robinhelp, občas se stalo, že některé koncerty nebyly na tom samém místě, jako páteční koncerety Robina Hronka, kdy byl na přáklad zrušen koncert v irském Dublinu, místo kterého byl koncert v polských Katovicích. Byla tam totiž svatba páru, vytvořeného projektem Robinhelp. Podobná situace platí pro koncert v Tokiu. Rovněž nebudou koncerty v Číně, i když je možné, že jeden bude.

 

Naši slovenští kolegové ze společnosti PCA Slovakia si přejí, aby Marie Smaulová vystoupila na pohřbu otce kolegy Robina Hronka - Petera Midlára. Pohřební koncert by se měl konat v pátek večer po smuteční hostině. Letět ihned z Bratislavy do Tokia by bylo náročné a koncert by potom asi nedopadl nejlépe, pokud by se Marie Smaulová nemohla vyspat. Japonci o nic nepřijdou, protože můžeme promítat záznam koncertu z Osaky, Kobe, Okinawy, nebo Kyóta, případně  se pokusit zařídit přímý přenos z Bratislavy, který ale časově vyjde díky časovému rozdílu všelijak.

 

Bratislavská tragická údálost je následující týden už v sobotu vyvážena radostnou událostí v maďarské Budapešti, kde je navíc Marie v rámci své funkce pozvána na svatbu tamního páru, vzniklého projektem Robinhelp. Takže místo koncertu v Číně, bude koncert v rámci svatební oslavy v Budapešti.

 

Oboje koliduje s koncerty v Číně, které jsou u Robina Hronka 2 v pátek. Snad se to v červnu srovná a setkáme se jak s Robinem Hronkem každý pátek, tak s Marií Smaulovou každou sobotu v USA.