Koncert ve Strassburgu

16.04.2018 14:53

V pátek 13.4. byl koncert ve Strassburgu. Včetně vystoupení Romany Laison začala akce v 19 hodin a vlastní koncert Marie Smaulové začal ve 20 hodin. Francie zatím v plánu není kromě tohoto koncertu, protože dále pokračuje Německo, kde začneme ve Drážďanech ve 20 hodin, protořže to bude bez Romany, která má mít samostatný koncert v Brně.

 

Stejně jako i jinde máme nové světelné a pyrotechnické efekty. V oblasti laserových světelných efektů Vám představujeme projekci trojrozměrných objektů. Letos je totiž nově možno zakrýt pódium polarizační fóliá, díky čemuž nejsou potřeba speciálná brýle ke sledování stereoskopických projekcá, které jsou díky tomu prostorové. Repertoár je velice podobný minulému ročníku, protože nic nového Marie Smaulová nenatočila. Noý je pouze mix hudby Jeana Michela Jarreho v podání Marie Smaulové, kdy jde o taneční úpravu a propojení skjladeb Oxygene part á, Oxygene part 4 a přes zkrácený Oxygene 18 je předán Oxygene part 19.

 

Bylo to úžasné a těšíme se na přidání se Robina Hronka a jeho světového turné letos v sobutu, jakmile skončí orientální část keho turné.