Koncert v Lisabonu 5.12.2012

24.10.2012 15:15

Dneb 5.10.2012 byl v Lisabonu v rámci mezinárodní konference organizace BATRADIS koncert pro Robinhelp a na oslavu té konference. Týden nato byl koncert Robina Hronka. Vedle malých  živých vystoupení v zimě v horsdkých lyžařdských a turistických centrech, nebo v létě v přímořských letoviscích, nebo větších koupalištích, šlo o další velkou zvukovou a světelnou show.

 

Podle zpráv na blogu organizace BATRADIS, bylka akce doprovázená poutí, takže šlo koncert sledovat i za jízdy na nějaké atrakci.  Na koncertě byly použity některé stejné efekty a nástroje, jako u následujícího koncertu, takže se kvůli koncertu Robina Hronka nemuselo nic předělávat. Jenom se tam smontoval ten stojan, co má doma a daly se tam ty jeho nástroje. Další změna byla softwarová ve smyslu nahrání nastavení nístrojů na Robinův koncertní program.

 

Přijheli jsme v pátek idpoledne a stačšili se ubytovat, i když by se tam spíš hodilo napsat tvrdé Y, protrože jsme dívčí kapela. S měwllým I to bylo správně až 13tého, kdy jsmew hrály s Robinem OOPS! - Málebn vych ztapoměněla na Jirku, který s námi hrál už tady na tom koncertě na kytaru a byl to jeho první velký koncert. Se zpíbváním počkáme až jak se mu usadí hlas.

 

Sbětelné efekty měl pak Robin jiné díky jinému naprogramování, ale technika byla jedna a ta samá. Jak Robin napodobuje Jeansa Michela Jarreho třeba u nás i s laserovou harfou, tak tady byla taky a na rozdíl od JMJ jsem jí měšla barevnou. Robin jí mívá stejně jako Jarre zelenou, nebo modrou. Umí to svítit ještě žlutě a červeně. Přišli jsme nato ten pátek toho 5. Října, že to má ještě režim Rainbow, kdy jsou všechny barvy dohromady. Jinak 4 náklaďáky laserů, světel a kouřových mašin. Po koncertě ohňostroj.

 

Teď hlavně uvidíme, kolik jsme si tím vydělali na Robinhelp.