Jaká je pravda o posledních dnech?

30.01.2012 13:34

 

Dokument o současném životě na Zemi

 

ÚVOD

 

     V tomto článku hodlám rozebrat nebezpečnost situace, do které se můj přítel Robin Hronek dostal díky své chybě v tom, že mne opustil z důvodu mého ukrývání se před jeho rodiči. Hodlám mu dát pomocnou ruku formou odhalení se, ale tak aby byla stále dodržena kauzalita. Tím pádem vám hodlám poradit, jak mě najdete. K bezpečné fyzické existenci  s ponecháním si vlastních názorů, jsem si vybrala náboženství a zkouším uplatnit příslušné části Bible na tento problém. Upozorňuji předem že zde hodlám také Bibli citovat, k čemuž hodlám použít ekumenický překlad, který je totiž také na Internetu, protože citace musí být úplně přesná. Toho docílím jedině kopírováním.Tím pádem doporučuji některým věřícím, aby se na citované pasáže Bible podívali do překladu, na který jsou zvyklí.

 

     Jednou takovou náboženskou skupinou jsou Svědkové Jehovovi, od kterých mám nějaké výtisky Strážné věže a probuďte se ze studijních důvodů. K jejich vlastnímu vydání Bible jsem se zatím nedostala. Podstatné je ale to, co je v Bibli napsáno a ne jak je to napsáno.

 

 

Co mne podporuje v mém úkolu?

 

     Konkrétně jde o situaci popsanou v Bibli ve Zjevení 12, 7-9 Kde se píše:

 

12,7 A strhla se bitva na nebi: Michael a jeho andělé se utkali s drakem.
12,8 Drak i jeho andělé bojovali, ale nezvítězili, a nebylo již pro ně místa v nebi.
12,9 A veliký drak, ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který sváděl celý svět, byl svržen na zem a s ním i jeho andělé.

     Tato biblická pasáž popisuje situaci, která se stala v době, kdy byl u Vás na Zemi rok 1914. Tím pádem jsme prožili to, co Vás brzy čeká. Na rozdíl od toho, jak to vykládají Svědkové Jehovovi to byla hrůza. Na planetě Albedor odkud jsem byla atomová válka a všechno bylo zničeno. Přežilo pár lidí kteří opustili protiatomové kryty  jakmile byla planeta obyvatelná, ale jisté drobné zbytky záření nás během několika generací geneticky změnilo tak, že větší a silnější jsou po fyzické stránce u nás ženy a muži jsou drobnější. Po stránce intelektu jsou ženy od nás z Vašeho hlediska dokonalé, protože mají způsob uvažování jednotný pro obě pohlaví..

 

     Co se týká důvodů k zajištění přežití posledních dnů u Robina Hronka, V Bibli můžeme některé z nich najít. Na některé se nyní můžeme podívat:

 

 

 

Zjevení 6,1-13

 

6,1 Tu jsem viděl, jak Beránek rozlomil první ze sedmi pečetí, slyšel jsem, jak jedna z těch čtyř bytostí řekla hromovým hlasem: "Pojď!"
6,2 A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec dobyvatele, aby vyjel a dobýval.
6,3 Když Beránek rozlomil druhou pečeť, slyšel jsem, jak druhá z těch bytostí řekla: "Pojď!"
6,4 A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.
6,5 Když Beránek rozlomil třetí pečeť, slyšel jsem, jak třetí z těch bytostí řekla: "Pojď!" A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy.
6,6 A z kruhu těch čtyř bytostí jsem slyšel hlas: "Za denní mzdu jen mírka pšenice, za denní mzdu tři mírky ječmene. Olej a víno však nech!"
6,7 A když Beránek rozlomil čtvrtou pečeť, slyšel jsem hlas čtvrté bytosti: "Pojď!

6,8 A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním. Těm jezdcům byla dána moc, aby čtvrtinu země zhubili mečem, hladem, morem a dravými šelmami.
6,9 Když Beránek rozlomil pátou pečeť, spatřil jsem pod oltářem ty, kdo byli zabiti pro slovo Boží a pro svědectví, které vydali.
6,10 A křičeli velikým hlasem: "Kdy už, Pane svatý a věrný, vykonáš soud a za naši krev potrestáš ty, kdo bydlí na zemi?"
6,11 Tu jim všem bylo dáno bílé roucho a bylo jim řečeno, aby měli strpení ještě krátký čas, dokud jejich počet nedoplní spoluslužebníci a bratři, kteří budou zabiti jako oni.
6,12 A hle, když rozlomil šestou pečeť, nastalo veliké zemětřesení, slunce zčernalo jako smuteční šat, měsíc úplně zkrvavěl
6,13 a nebeské hvězdy začaly padat na zem, jako když fík zmítaný vichrem shazuje své pozdní plody,

 

 

     Kromě toho, že tato pasáž Bible popisuje jak dojde ke konci Vašeho světa v náboženském slova smyslu, je zde vidět jaká to bude hrůza hlavně pro nevěřící. I jako věřící chápeme Bibli různě, a to i v rámci jedné církve či náboženské skupiny.  Jednou takovou jsou právě Svědkové Jehovovi, kteří nejvíce Bibli uplatňují a  nebezpečí vzrůstá navíc tím, že nejsou příliš oblíbeni. Bible s tím počítá, kde to říká sám Ježíš Kristus. Podíváme se na to:

 

Matou 5:4-11

5,4 Blaze těm, kdo pláčou, neboť oni budou potěšeni.
5,5 Blaze tichým, neboť oni dostanou zemi za dědictví.
5,6 Blaze těm, kdo hladovějí a žízní po spravedlnosti, neboť oni budou nasyceni.
5,7 Blaze milosrdným, neboť oni dojdou milosrdenství.
5,8 Blaze těm, kdo mají čisté srdce, neboť oni uzří Boha.
5,9 Blaze těm, kdo působí pokoj, neboť oni budou nazváni syny Božími.
5,10 Blaze těm, kdo jsou pronásledováni pro spravedlnost, neboť jejich je království nebeské.
5,11 Blaze vám, když vás budou tupit a pronásledovat a lživě mluvit proti vám všecko zlé kvůli mně.

     Tohle je z Ježíšova kázání na hoře a i když se toho dá najít více, docela to vystihuje situaci právě Svědků Jehovových kteří jsou právě pronásledováni. Abych ale nedělala Robinovi potíže tím, že by Vás mohlo napadnout že se k této náboženské společnosti hlásí, upozorňuji vás žer jde čistě o vědecký rozbor s použitím Bible. Její studium totiž patří k oboru kterým se u Vás zabývám – sociologický výzkum civilizace.

 

 Matouš 7.13-14

 

7,13 Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí.
7,14 Těsná je brána a úzká cesta, která vede k životu, a málokdo ji nalézá

 

     Tato pasáž se dá na potíže se správným způsobem života uplatnit i bez příslušnosti ke Svědkům Jehovovým hlavně u Robina když mluvil o nás, kde byla hlavním důvodem k působení těžkostí, posměchu a ubližování malá možnost doložení naší existence díky téměř žádným důkazům. U Svědků Jehovových je sice důkazů více, které jsou v Bibli. Není to také ono, ale Bible je kniha všeobecně celkem známá a vzhledem k tomu kolik je na světě věřících, tak to funguje. I Svědků Jehovových je  také hodně.

 

 

Láska mír, nebo boj?

 

     Co se týká chování ke kterému nabádá lidi Bible, nemáme se podílet na válečných konfliktech a obrátit zbraň proti sobě. To je součást jednoho ze šesti rysů pravého náboženství. Je třeba si ale uvědomit že Bible byla  napsána a je určena pozemským lidem. O svědcích Jehovových se obecně ví, že ani nechodí na vojnu. Za doby komunismu v Čechách chodili mladí muži na civilní službu, aby nešli do vězení. Dle Bible můžeme být označeni za démony, ale zde je podstatné vědět že aktivní boj proti Satanovi a současnému systému civilizace na Zemi akorát lidé nemají dle Bible vést. To má na starosti Bůh a jeho andělé v čele s Ježíšem Kristem, použijeme-li Bibli na to, na čem se třeba i já podílím.

 

     K tomuto účelu se podíváme do Zjevení 12,7 , kde čteme:

A strhla se bitva na nebi: Michael a jeho andělé se utkali s drakem.“

I když je to tady v minulém čase, podstatné je, že Michael (jméno duchovní bytosti, která byla ve fyzické podobě Ježíšem Kristem) vede se svými anděly válku s drakem. Drak je Satan. Já a mí kolegové a kolegyně patříme dle Bible k těmto andělům, bojujícím s drakem.

 

     Fyzicky je to trochu jinak. Svojí neexistenci mezi Vámi děláme úmyslně pomocí technologie rušení elektrických impulsů v nervové soustavě a docilujeme tak dodržení kauzality a biblické představy o tom, že svět je fyzická sféra (Země a lidé) a vesmír je sféra duchovní (nebesa) Žalm 115:16 říká:

 

ŽALM 115:16

115,16 nebesa, ta patří Hospodinu zemi dal však lidem.

 

 

     Tento překlad se sice o andělích nezmiňuje. Nestýkala jsem se s představiteli Svědků Jehovových tak dlouho, abych získala jejich vydání Bible, kde zmínka o andělích v tomto textu je.  I tak je to důvod k tomu abyste nás běžně nepotkali a když tak pouze v běžných situacích kde se od Vás nelišíme. To je třeba jít nakoupit, nebo zařídit.

Bojujeme za Vás

 

       Pokud ještě zůstaneme u otázky vedení války proti draku, hodláme stát jako ochránci a strážní andělé nad lidmi, kteří mají problémy bezpečně přežít ve světě kde ještě tato bitva teprve začíná. Součástí toho je třeba osobní ochrana zdravotně postižených a starších lidí kteří jsou přepadáváni jenom proto, že někomu to připadá zábavné, nebo potřebuje nutně peníze. Tato situace je též v Bibli předpovězena a platí to. Podívejme se na to:

 

2 TIMOTEOVI 3:1-5  říká:

 

3,1 Věz, že v posledních dnech nastanou zlé časy.
3,2 Lidé budou sobečtí, chamtiví, chvástaví, domýšliví, budou se rouhat, nebudou poslouchat rodiče, budou nevděční, bezbožní,
3,3 bez lásky, nesmiřitelní, pomlouvační, nevázaní, hrubí, lhostejní k dobrému,
3,4 zrádní, bezhlaví, nadutí, budou mít raději rozkoš než Boha,
3,5 budou se tvářit jako zbožní, ale svým jednáním to budou popírat. Takových lidí se straň.

     Lze do toho zahrnout i lásku k penězům a je zde krásný popis právě té nejžhavější současnosti kdy toto vidíme kolem sebe a všude o tom slyšíme.. Stačí si pustit televizi, rozhlas a přečíst noviny a často se dozvídáme kdo kdy koho přepadl, zavraždil, co kdo ukradl. Bez ohledu na pohlaví je třeba chránit slabšího.

 

     Jak do toho zapadá třeba Robin Hronek? Jednoduše.  Proto jsem vymyslela způsob jak by se mohl ke mně vrátit , nebo ke kterékoli mé kolegyni, aniž by bylo používáno zařízení pro  vzbuzení dojmu, že já a mé kolegyně existujeme pouze jako Robinova fantazie.

     I na Zemi dovede žena hodně vyrůst a mít k tomu přímo úměrnou tělesnou zdatnost, ale obvykle chce mít žena většího muže než je sama. U Robina Hronka je třeba to z výše uvedeného důvodu obrátit.  Přes Svědky Jehovovi by se toho dalo dosáhnout, použiji-li třeba já nebo kdokoli z mých kamarádek nějakou identitu nejen kvůli úřadům, ale i jako členství ve sboru ať již toho, kde by Robin Hronek byl, či jiného. Možností k seznámení je víc: Návštěva oblastního sjezdu, křesťanské společenství, někdo kým mohu být se přestěhuje do míst kde Robin Hronek bydlí a tak by  někdo kým budu chodil do stejného sboru s Robinem, nebo stačí do stejného sálu království.

 

     Aby taková žena Robina chtěla, k tomu povede biblická věrouka Svědků Jehovových . K jeho osobní obraně ke které většinou nedojde se i když to nemá dle Bible udělat, nechá strhnout nebezpečností situace, kdy bude jednat instinktivně, aniž by si uvědomila že by se neměla bránit. Omluvou i před Bohem je lidská nedokonalost a nevyhnutelnost použití síly..

 

     V mém případě včetně ostatních na jménu a adrese nezáleží. V tomto případě je občanský průkaz jen plastová, nebo papírová kartička s nějakým jménem a adresou. Tím chci říci že jakékoli psychické a tělesné vlastnosti neukryjeme bude-li třeba je použít. Nedělá nám to problém včetně mě.

 

     Tím naznačuji že pro někoho kým budeme nebude dělat problém prokázat se Robinu Hronkovi jako jeho nebeští přátelé třeba tím, že projevíme pocit že ho známe, nebo že nám nebude dělat žádný problém zkusit nosit Robina na zádech a že budeme rozumět věcem kterým ženy u Vás obvykle moc nerozumí.

 

     Sama jsem s tím zažila hodně věcí kdy to nošení za zádech používaly různé společnosti k testování fyzické zdatnosti, z nichž ledaskteré se mi nelíbily, ale přišla jsem na to že i každá hloupost má své opodstatnění. . Můžeme se podívat na  jiné opodstatnění nepochopitelné situace do Bible. Citovat to nebudu, protože je to dlouhý příběh. Jde o Noema, který stavěl loď na kopci. Co je to za kravinu?!

 

     Byl k tomu pádný důvod – potopa světa. Také to tenkrát většina lidí nepřežila.  V Bibli je tento příběh zapsán v 1 Mojžíšově, kapitole 6.. Nás budou zajímat akorát tyto pasáže:

 

1 MO 6:13-22

 

6,13 l řekl Bůh Noemu: "Rozhodl jsem se skoncovat se vším tvorstvem neboť země je plná lidského násilí. Zahladím je i se zemí.
6,14 Udělej si archu z goferového dřeva. V arše uděláš komůrky a vysmolíš ji uvnitř i zvenčí smolou.
6,15 A uděláš ji takto: Délka archy bude tři sta loket, šířka padesát loket a výška třicet loket.
6,16 Archa bude mít světlík. na loket odshora jej ukončíš a do boku archy vsadíš dveře. Uděláš v ní spodní, druhé i třetí patro.
6,17 Hle, já uvedu potopu, vody na zemi a zahladím tak zpod nebe všechno tvorstvo v němž je duch života. Všechno, co je na zemi, zhyne.
6,18 S tebou však učiním smlouvu. Vejdeš do archy a s tebou tvoji synové, tvá žena i ženy tvých synů.
6,19 A ze všeho, co je živé, ze všeho tvorstva uvedeš vždy po páru do archy, aby s tebou zůstali naživu; samec a samice to budou.
6,20 Z rozmanitých druhů ptactva a z rozmanitých druhů zvířat a ze všech zeměplazů rozmanitých druhů, z každého po páru vejdou k tobě, aby se zachovali při životě.
6,21 Ty pak si naber k obživě různou potravu, nashromáždi si ji, a bude tobě i jim za pokrm."
6,22 Noe udělal všechno přesně tak, jak mu Bůh přikázal.

 

     Tady máme důvod proč má Noe postavit loď na kopci a vysvětluje jak a proč. Také to Noe udělal i když je volovina stavět loď na kopci. Jak uvidíme dále, taky se mu lidi smáli a měli ho za magora.

 

1 MO 7:5

7,5 Noe udělal všechno, jak mu Hospodin přikázal

 

     Zmínku o tom, že si lidé dělají z Noema legraci možná najdete v jiném překladu Bible, ale dá se to celkem logicky domyslet. Každopádně je vidět že všechno má svůj smysl.

 

     Dalším důvodem proč lze takto jednat je skutečnost že u nás je obrácený poměr velikosti a tělesné zdatnosti mezi mužem a ženou. Je nás tu tedy většina žen, které jsou většinou urostlé a cvičené pro přežití v nepřátelském prostředí. Podmínkou k tomu stát se kosmonautem se zaměření na poznávání jiných světů je tedy základní vojenská služba. Naše vládá poskytuje slevy a různé výhody pro studenty, pokud v rámci studia se zapojí do programu na výzkum rozvojových civilizací.

 

      Dokud existovalo peněžní hospodářství, dalo se takto pořídit třeba školné zdarma. To uvítali rodiče a studenti co neměli na pořádnou školu. Dnes se to dělá proto, aby se mladí lidé měli kde vyřádit a nepoškozovali veřejný majetek a vůbec se nevěnovali nevhodné zábavě, díky které ubližují nejen sobě, ale i druhým.

 

     Dospívající mládež pokládá za ohromnou zábavu a legraci někde něco rozbít, počmárat, neposlouchat rodiče, dělat rámus a nepořádek, pít a kouřit. U nás se tabák nepěstuje a cigarety nevyrábějí, ale lze si najít cokoli jak si zpříjemnit nudu, zejména je-li to nevhodné, vulgární, nekulturní a nemravné.

 

     Byla jsem také taková a k počítačovým hrám kde bych tohle vybyla jsem neměla moc přístup. Už to se mnou nešlo, tak jsem  šla na vojnu a dostala se na Zem. Podobně dopadly i mé kolegyně, mezi kterými se bohužel najdou takové, které aby nemusely do vězení protože byly mladé, nebo by přišly o možnost zapojit se znova do společnosti, umožňuje albedorská justice použít trest života v zaostalé civilizaci kde se má trestanec podílet na jejím rozvoji. Uspěje-li, nepřijde o nic co měl před trestem a je mu vymazán trestní rejstřík.

 

     Protože jsem ale nebyla plnoletá, přiletěla jsem k Vám s rodiči, kteří tu také měli nějakou práci. Máma jako novinářka a jenom táta přijel jen tak. I tady jsem hodně zlobila, ale podstatné je že mám jak psychické tak fyzické vlastnosti potřebné k tomu, abych třeba Robinovi zajistila bezpečné přežití  posledních dnů na Zemi s jakoukoli identitou, protože to Robin zkazil a bylo mu málo že existuji jen pro něj.

 

     Mezi svými kolegyněmi je spousta žen s možná ještě lepšími vlastnostmi, alespoň co se týká těch tělesných. Jsme mezi Vámi a i když nás sem zavedlo cokoli, jsme vašimi přáteli.

 

Jaké jsou důvody k výcviku v případě pobytu u Vás?

 

     Důvod je prostý: Je u Vás nebezpečno.  I bez ohledu na biblické vysvětlení důvodu  proč je u Vás takový svět, vybírají se u nás jedinci s vhodnými fyzickými a psychickými vlastnostmi pro práci výzkumníka jiných světů. Ti projdou vojenským výcvikem a dle potřeby absolvují letecké či jiné kurzy včetně rychlých kurzů ze všech vědních oborů. Je to velice náročná práce podobně jako u Vás.

 

     Jediné co je pohodlné a není už nebezpečné, je cestování vesmírem. Přesto však pokud se přihlásíte jako pilot či výsadkář, je stejně jako u Vašich kosmonautů prováděn výcvik letu bez zařízení pro tlumení následků zrychlení na vnitřní obsah kabiny. To se dělá pro případ že je loď či záchranný modul natolik poškozen že nefungují gravitační tlumiče a tudíž je letec vystaven tlaku při zrychlení, což musí vydržet.

 

    I když já sama  nemám takové poslání, kde bych měla v případě nutnosti letět bez ochrany proti tlaku při zrychlení, tyto testy jsem prodělala. Tímto výcvikem prochází pouze ti, kdo se chtějí stát piloty, nebo  jako výsadkáři kteří třeba v případě výzkumu Země něco, nebo někoho přivezou z nějaké kosmické stanice, nebo něco, či někoho odvezou. Jinak vlastní řízení jakékoli naší lodě není nijak složité. Je to hlavně dnes díky automatice snadnější než řízení letadla. Pokud jste někdy hráli nějakou hru s joistickem, tak pokud jde o změnu směru je to totéž. Vojenské stíhačky mají na řídící páce tlačítka pro střelbu.  Zbytek je jako u letadla.

 

     Pro vlastní přežití mezi Vámi volíme taktiku se maximálně skrývat. V případě  nutnosti sebeobrany by se to neobešlo bez zranění, což nechceme. V případě soužití s Robinem Hronkem se jedná taky o jeho ochranu aby se mu něco nestalo. Bez ohledu na identitu používanou pro Vaše úřady jsem já a mé kolegyně schopné a ochotné chránit svého nejbližšího.

 Doslov

 

     Tak tady vidíte, jaká je pravda o současném životě na Zemi kterou jsem také podpořila citáty z Bible. Tady vidíte co a jak daleko podrobněji než na mé, webu https://mariesmaul.webnode.cz.

 

Matie Smaulová