Jak epidemie koronaviru ovlivnila veškerou činnost

30.01.2021 10:36

Již dlouho se na tomto webu nic nového neobjevilo, protože nebyl čas sem něco psát i přesto, že správcem webu je v oblasti tvorby jeho obsahu ve smyslu fyzické realizace Robin Hronek, měli jsme všichni spoustu práce nejen z mojí, ale i jeho hudební tvorbou a soukromým životem.  Kromě toho, že ne úspěch projektu Robinhelp v Praze, jsme řešili jeho osobní život tím, že jsme vylepšovali hlavní Pražskou pobočku organizace BATRADIS tak, abychom si mohly vyrábět spoustu věcí samy, čímž myslím sebe a své kamarádky, které se o Robina staráme alespoň po stránce osobního intimního života. Řešením, které je použito, je tak zvaná Díra, což je v podstatě Tovární systém na výrobu většiny potřebných věcí.


Na jaře roku 2020 a potom i na podzim zmíněného roku až do současnosti, vypukla epidemie koronaviru, která změnila spoustu věcí. místo toho, aby zmíněná Dira sloužila k výrobě všeho, co potřebujeme k životu, aniž by kdokoliv z nás musel chodit do práce a měl tak na Robina čas, vyrábíme tam roušky, dezinfekci na ruce, jednorázové rukavice a respirátory. Navíc v České republice s námi hodně lidí spolupracuje, akorát že nejsou z Prahy. Pro mně se vyrábí také léky, které jsou dovezeny z našeho domovského světa za účelem prevence a léčby nemoci covid-19, kterou ten koronavirus způsobuje.  Protože projekt Robinhelp spadá pod  společnost PCA Praha a A tým tohoto projektu je součástí této společnosti, podílím se i já na distribuce roušek, dezinfekce na ruce a rukavic například i v Praze tím, že rozdávám tyto bezpečnostní pomůcky třeba bezdomovcům a lidem v těžké sociální situaci proto není čas ani na to Šárka dát Robinovi nějaké podklady k tomu, aby něco napsal na mojí stránku.


Souvisí s tím také moje činnost hudební, kdy díky restriktivním opatřením Šárka která jsou například vyhlášena vládou České republiky, není možné ji spořádat, protože jsou uzavřený restaurace, bary Šárka divadla kina Šárka koncertní sály. Takéjsou zakázány veškeré společenské akce pro velký počet lidí, jako jsou sportovní utkání, koncerty a podobně zároveň jsou zavřené hotely, takže některé moje koncerty v rámci pořádání kulturních večeru v lyžařských střediscích na horách, nebo naopak v letních rekreačních střediscích v létě ať už na území České republiky, nebo zahraničí, jsou také uzavřeny, takže v podstatě kromě práce Šárka která slouží k uživení sebe a společného syna Jirky, kterého mám s vínem, v podstatě nemůžu nic dělat.


Protože však máme vlastní léky proti tomu koronaviru, omezují se společenské akce pouze na lidi uvnitř organizace BATRADIS a firem či společnosti, které tato organizace provozuje díky tomu, že naše léky zabírají A to jak pro prevenci, tak i léčbu. kromě nás je dostávají všichni ti kdo s námi spolupracují. i tak je třeba dodržovat určitá bezpečnostní pravidla jako je například, že kapacita koncertní haly, stadionu, nebo restaurace není stoprocentně využita pro publikum Šárka pokud lidé zrovna nejí, nebo ne pieczarka mají mít nasazenou broučku, před vstupem do místa konání nějaké akce si mají vydezinfikovat ruce a sedět mají u stolu tak, že mají mezi sebou volné místo a další volné místo mají proti sobě. pokud toto nelze zajistit, je jsou od sebe oddělení plexisklem a po odchodu z místa konání akce, nebo z občerstvovací ho prostoru, je místo kde zrovna nikdo není dezinfikováno. pokud nemáme dostatek lidí, tak se i já podílím občas na dohlížím nad dodržováním těchto bezpečnostních opatření, kdy třeba někomu dám roušku pokud jsi zapomene, nebo někoho upozorním, že si má vydezinfikovat ruce, případně někoho nasměrovat kam má jít, aby měl kolem sebe dostatek volného prostoru, aby někoho nenakazil Šárka čehož se dá docílit dvoum a rozestupy mezi jednotlivými osobami.


navíc začalo moje letošní koncertní turné koncertem v Jihlavě, který byl právě již takto omezený. jestli budou další koncerty, To zatím nevím, což platí i o Robi nových koncertech uvnitř naší komunity. Doufám, že jsi i bez nás poradíte s touto epidemii natolik dobře, abyste byli v podobné situaci jako jsme my očkování, o kterém se mluví ve sdělovacích prostředcích by tomu určitě hodně pomohlo, takže bych vás všechny ráda požádala, aby jste se dali očkovat. bohužel to nepůjde tak rychle jako u nás, protože očkování musí provádět odborný lékařský personál, nehledě na to, že je průběh očkování organizován tak, že nejprve je jsou vedle členů vlády Šárka vojáků, zdravotníků a ostatních členů integrovaného záchranného systému očkování senioři ve věku minimálně 80 let a více a až potom všichni ostatní. takže jsi na uvolnění opatření budete muset minimálně rok počkat. je to veliká škoda, za kterou si můžete tím, že nevěříte tomu, co o nás Robin Hronek všude možně píše a říká.