4.8. 2016 - Koncert v Kusadasi a 13.8. Koncert v Soluni

15.08.2016 16:30

Protože mají někteří pracovníci organizace BATRADIS dovolenou, což se týká i kolegů z Prahy, je tu opět edvojitá zpráva o koncertech Marie Smaulové v rámci koncertního turné Robinhelptour 2016, které je popřádáno na podporu projektu Robinhelp společnosti PCA Praha, což je prktická přílůežitowst se něco naučit v rámci perogramu Earthsave.

 

Letzoěšní podniková dovolená pražské pobočky BATRADISu měla 2 destinace s kopncerty Robina Hronka a Marie Smaulové 5 a 6. Srpna v tureckém Kusadasi, kde byl koncert opět povbedený. Turecko se sice nepopdílí na úpravách své prascovní sítě, aby nám dodávalo internet zadarmo, alůe Po Istambuklu, Ankaře a Konye, je Kusadasi další město, kde fungoval Robinhelp a dokonce i zde bude fungovat sjwesdnání sebezástupu na základě polohy. Koncert byl jkako vždy velkolepý a blahopřejeme k získání partnerky místnímu kolegovi Robina Hronka, který se jmenuje Nahamir Hasan - místní magistr v lékárněš v Kusadasi. Jeho družkou se stala Lahlida Nasahjadav, která je také vyšší než on a jde to. Oba koncerty byly součást místní výběrové akce poboščky Batradisu v Kusadasi a dvou kulturních večerů pro účastníky pobytového zájezdu s výlety po okolí pro pracovníky naší organizace na dovolené.

 

Podobně tomu bylo i u podnikové dovolené v Řecku, kde na rozdíl od Turecka byly 2 varianty zájezdu. Týdenní pouze pobytový nedasleko Soluně, jehož soucástí byl 12.8. koncert Robina Hronka a hned 13.8. Marie Smaulové, nebo dvoutýdenní, kdy tomuto pobytovému zájezdu předcházelo poznávání většiny hlavních řeckých památek. Obě světelné a zvukové show byly zakonponovány do programu zájezdu a také tu byl Robinhelp. Sice se tu nehledala partnerka pro někoho s podobným osudem, jaký má Robin Hronek, ale informační systém s pracovním názvem Harem 2016 i zde bude od pondšlka fungovat na zákkladě polohy. 

 

Praha a ostatní české pobočky též nabízely zájezd do italské Verony a perotože prázdniny ještě zcela nekončí, bude několik koncertů součástí kultzurních programů zájezdů do oblíbených přímořských turistických destinací v rámci podnikové dovolené i pro rodinu zdarma.