27.8.2016 Masdrid

30.08.2016 18:00

Po koncertě v aténách následuje koncert v Madridu. Opět to byl velkolepý koncert po pátečním koncertu Robuna Hronka, Na rozdíl od něj bude ještě v Španělsku mít Marie Smaulová koncert v Toledu, který bude pýíštá sobotu - 3.9. 2016, protože tam tamní pobočka naší organizace hodlá slavit úspěch místního pokusu o projekt Robinhelp, kdy našli pro kolegu Robina Hronka ve smyslu životního osudu . Antonia Bonnetta družku.

 

Léto je sice u konce i ščkolní prázdniny. Přesto však má organizace BATRADIS podnikové dovolené včetně českých poboček, tak se informace o tomto koncertě opozdila. Po Vánocích před Silvestrem a Novým roklem to zase budou podnikové dovolené na horách.

 

Aby se využila světelná technika a pyrotechnika i u koncertů Marie Smaulové, plánuje se konceertní večer jak v pátek, tak v sobotu až v ruském Petrohradě. To ale bude až začátkem Řijna, neboť předtím začne ve Frankfurtu nad Mohanem letošní mazinárodní konference organizace BATRADIS, v jejímž rámci bude páteční kulturní program na večer patřit koncertu Robina Hronka a sobotní pak Marii Smaulové.