25.6.2016 Strassburg

26.06.2016 12:19

Tento koncert následoval den po koncertě Robina Hronka v rámci jeho světového turné, kde byl díky toému jeho hudební tým kompletní. Přestávka z důvodu 42. narozenin Marie Smaulové 15:6.2016, slavených o víkendu, posunula její světové turné Robinhelptour 2016 o týden dál. Pořadatelé však byli včas informováni, takž by mělo vše perobíhat v pořádku. 

 

Kdy se mohou všichni příznivci moderní taneční a elektrofonické hudby vůbec těšit na edvojitou porci světelné a zvukové show, kdy jsou páteční večery věnovány trocvhu vážnějšímu stylu Robina Hronka, který jde spíše cestou Jeana Michela Jarreho a ihned sobotnícfh veřčeerů, zaměřených více tanečně a z ghlediska dmešních hudebních trendů poněkud moderněji u Marie Smaulové? K tomu by mělo dojít  v Německu.Mimo koncertu ve Frankfurtu nad Mohanem, který bude součást mezinárodní konference organizace BATRADIS, bude šance být v pátek na koncertě robina Hronka 1.7.2016 a hned na to 2.7. 2016, kdy na stejném místě v Kolíně nad Rýnem, má být další koncert Marie Smaulové..

 

Ta má mít v Mě,ecku o něco více koncertů než Robin Hronek, takže v8.7. se s ní na koncertě Robina Hronka v Hanoveru nesetkáme, protože 9.7.2016 je plánován koncert v Heidelberku a v době koncertu Robina Hronka v Norimberku, bude Marie Smaulová v Berláně. Další v podstatě společné koncerty budou až bude na programu RHMUSIC GrandTour 2016 jižní ERvropa, která u Marie Smaulové také nebude celá. 

 

Nicméně byl i tento koncert parádní a doufáme, že budou takové i ty dalěí.