21.4.2017 - Speciální smuteční koncert v Bratislavě

22.04.2017 14:07

Vzhledem k úmrtá otce bratislavského kolegy Robina Hronka, kterým je Peter Midlár, oddělila se Marie Smaulová se svým koncertním turné od Robina Hronka a místo koncertu v Osace, který měl být dnes v sobotu 22.4 v Osace v Japonsku, konal se místo toho koncert v rámci smuteční hostiny po pohřbu v Bratislavě. Tentokrát to nebylo na sídlišti Petrželka, ale v areálu bratislavské pobočky organizace Batradis. 

 

Koncert proběhl včera večer a byla to taková komornější verze koncertů ze světového turné Robinhelptour 2017. I tak to byxlo pěkné a podobné mimořádné koncerty budou následovat i nadále. Konkrétně půjde naopak o koncert při veselé události, který bude v Budapešti, kde bude mít svatbu pár, vytvořený projektem Robinhelp ze Segedíma, který tvoří Istvan Konlosi a Irma Nagihasi. Istvan Konlosi se díky velkému pracovnímu úspěchu vedoucího osobního oddělení Allied Social Services v Segedíně stal generálním ředitelem této společnosti pro Maďarsko a tak se i s Irmou Nagihasi přestěhoval do Budapešti, kde navíc zavádí Robinhelp a už našel družku svému budapešťskému kolegovi, kterým je Nikolaj Bagdoesi, kterou má údajně být Irena Sandorová. To ale nevíme jistě a jde o akci příští pátek.

 

My se teď ale vrátíme zpět ke koncertu v Bratislavě, kde přejeme Peteru Midlárovi upřímnou soustrasta budeme se těšit až i zde bude svatba, jako v Maďarsku a pak na Moravě.