20. a 27.5.2017 Koncerty v USA

31.05.2017 13:23

Z důvodu technických potíží u spráívce tohoto webu opět slučujeme zprávy o koncertech do jenoho článku. Navíc stejně jako u koncertů Robina Hronka v pátek a těchto koncertů v sobotu je repertoár stále stejný jak po stránce hudební, tak po stránce světělných a ostatních efektů. Jen u Robina Hronka máme zde v USA jiné zahájení koncertu. Toto jsou 2 koncerty a další bude následovat začátkem Června.

 

Největším koncertem hned po koncertu Robina Hronka byl koncert 20.5. v Houstonu v rámci výběrové akce perojektu Robinhelp, pořádanou houstonskou pobočkou  organizace BATRADIS pro Houston a celý stát Texas a v rámci ní houstonskou pobočkou Allied Social Services, což byla také největšá akce tohoto druhu na světě, protože se nehledala družka jen pro jeednoho muže se smůlou na ženy, ale ihned vznikly 3, možná 4 páry najednou. Páteční i tento sobotní koncert měl nejpočetnější publikum. Celé akce projektu Robinhelp se zúčastnilo naráz okolo 7 tisíc lidí.

 

Týden na to 27.5. byla stejná, ale už obvy\kle velká akce projektu Robinhelp a oslava úpravy sítě pobočky Batradisu v St. Francisku ve státě Kalifornie, kde v pátek hrál Robin Hronek a v sobotu hrála a zpívala Marie Smaulová. Návštěvnost byla dobrá a za tádem ještě v Kalifornii zůstaneme, proptože jak RHMUSIC GrandTour 2017, tak Robinhelptour 2017 se pčesouvá do Los Angeles. To ale pýíští týden.

 

Následovat má u obou turné týden potom koncerty v areálu generálního ředitelství a prezidia amerického a celosvětového Batradisu ve městě Rosewell v Novém Mexiku, kde byla první pobočka organizace BATRADIS postavena již roku 1947 poblíž místa slavné havárie UFO. Díky oslavám narozenin vynechává Marie Smaulová koncert v oblasti 51, kde je také pobočka organizace BATRADIS. Nevíme zfda-li tam bude mít koncert Robin Hronek, ale obáváme se, že Vás o tom nebudeme moci informovat, protože jde o tajné místo.