10.6.2017 Koncert v Roswellu Nové Mexiko

11.06.2017 13:59

Po pátečním koncertě Robina Hronka následoval sobotní koncert v areálu prezidia organizace BATRADIS ve městě Roswell New Mexico, což je město v Novém Mexiku v USA, které je známé tím, že zde v roce 1947 havarovalo UFO. Naše civilizace, která Vás alespoň v Čechách kontaktuje prostřednictvím Robina Hronka se k této události hlásí jako k havárii jedné z našich kosmických lodí. Na základě toho zde vzniklo první pracoviště, které dnes funguje jako prezidium organizace BATRADIS. 

 

V rámci koncertního turné Robina Hrlonka každý pátek, ztak koncertního turné Marie Smaulové zde byl koncert jako všude jinde. Oběma koncertům předcházela exkurze zdejší pobočky, která obsahuje také BATRADIS Technické muzeum, kde jsou k vidění různé technologie  kontaktu s Vámi včetně starých počítačů a pracovních sítí, které dokonce i fungují, ale jen na ukázku pro muzejní účely. Lze si tak vyzkoušet práci v organizaci BATRADIS, jak vypadala zpočátku  od roku 1947 po současnost.

 

Jako vždy se koncert moc povedl, takže se mají kolegové ve vojenském prostoru 51 v Nevadě na co těšit.,Tam bude mít jak Robin Hronek, tak Marie Smaulován koncerty ne příští týden, ale až ten další z důvodu jejích narozenin.